Dit menu wordt geserveerd op beide kerstdagen.
U kunt reserveren voor de lunch
(ontvangst tussen 12.00 en 13.00 uur, tot uiterlijk 16.00 uur)
En diner
(ontvangst tussen 17.00 en 18.00 uur)
U kunt uw menu aan tafel samenstellen.
Reserveren uitsluitend telefonisch
 

48,50/pp

Kerstdiner 2022

Groetje uit de keuken

Klein hapje vooraf

Voorgerecht

Dun gesneden runderhaas met rucola, gebakken spekjes en een eendenlever mousse.
Of

Proeverijtje van gerookte paling, forel en zalm geserveerd met dillesaus

Soep

Heldere tuinkruidenbouillon met garnituur van gerookte eendenborstfilet.
Of

kreeftensoep waarin Hollandse garnaaltjes en knoflook croutons.

Hoofdgerecht

Combinatie van runderfilet en kalfssukade met kalfsjus en cantharellen .
Of
Gebakken doradefilet met scampi en een saus van champagne.
Of
Konijn in ’t zuur van Tant Marie

Dessert

Combinatie  van zoete lekkernijen.
Of
Kaasplankje